Annons
Annons
Övrigt | Publicerad 13 januari 2011, 22:41

Wilson-5 år!!

Grattis grattis vår kära kusin!!! Idag har barnen o jag varit hemma hos min syrra och grattat hennes äldsta pojk Wilson som fyller 5 år! Plutten...killarna hade varit med och bestämt vad vi skulle köpa till Wilson och en del handlade vi redan när vi var i Spanien. Kina lagade mat till oss och eftersom det var hon som hade fixat med tårta när Angelo fyllde år i helgen så tyckte jag att det var min tur att ta med nu. Tårtan och kakorna hade jag köpt på Wienerkonditoret i stan, det var mitt favorithak för 15 år sedan och jag älskade att sitta där och äta "tantkakor":) Det är något visst med de där små torra kakorna som man kan doppa i kaffet, mmmm, me like:) Killarna spelade innebandy, bordtennis( som Wilson fick i present) och spelade spel. Det är så underbart att de har så kul tillsammans och Wilson och Angelo är så extremt lika i sättet, mer lika än Alessio o Angelo faktiskt. De har båda samma tävlingsinstinkt och de gillar precis samma saker medan Alessio gillar lugnare lekar och att sitta och småleka med gubbar eller bygga med lego.

Wilson öppnar sin första present..

Presentbordet!

Kina hade gjort en supergod sallad med nudlar. Till det chilimarinerade jätteräkor.

Flera sorters kakor hör kalas till.

Ett finurligt litet födelsedagsbarn.

Min fina syster som jag snart tycker ska göra ett gästinlägg här på min blogg och hålla oss uppdaterade hur vi ska se ut i vår? Vore inte det toppen?

Annons
20 Kommentarer
 • Ing-Marie Mårth

  Hej!
  Kan inte Kina starta en egen blogg. Det är alltid kul att läsa om trender och nytt mode. Hon verkar ju vara otroligt kunnig och med dig på många av dina jobb. Hon skulle säkert få många läsare. Hoppas att det blir så.
  Ha det så gott!
  Kram
  Ing-Marie

 • http://byfalk.blogspot.com/ Emma Falk

  åh jössös va gooooa grjejjer!

 • Frida

  Tycker det vore en super idé med gästbloggning av Kina.(saknar hennes blogg) Båda ni två är grymt inspirerande kvinnor vad gäller stil, familjeliv, karriär och skönhet.

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Kina bloggade hos Bloggfamiljen men slutade för en månad sen ungefär, det var därför jag tänkte hon kunde gästblogga hos mig..

 • Oguzhan

  Happy Birthday Wilson :)

 • Sofia

  Mm, ser gott ut, inte fel att fylla år =)

 • Marie

  Jag saknar din systers fina blogg!!
  Jag läste den varje dag,vore kul med ett gästinlägg(gillar din blogg oxå!!!)

 • Lauren

  Hej Charlotte! Hoppas allt är bra med dig.

  Du svarar nästan aldrig på dem kommentarer du får, men jag undrar vart du köpte din Iphone 4 och vad du har för abonemang?? skulle uppskattas enormt om du svarade!! :)

  Må som bäst. Mvh Lauren

 • Carola Jonsson

  Födelsedagsmys! Visst är det gott med riktiga kakor! Skulle vara jätteroligt om Kina gästbloggade! Läste hennes blogg innan hon slutade och jag saknar den!!

 • sabina

  Skulle man inte kunna få receptet på maten?
  Såg sååå gott ut :=)

  Sabina

 • Anna

  Mums det såg gott ut, ett recept på salladen ser jag fram emot=).

 • Malinapralina

  Vad mysigt att barnen står sina kusiner så nära…!!

  JAAAA, saknar Kinas blogg, så ett gästspel av henne vore mer än toppen. Hälsa henne det från Malinapralina <3!!
  kram
  Skulle också vilja veta lite mer vad du ska göra under våren..

 • Louise P

  Hold on hold on, va va de för snyggt nagellack hon hade på sig? Jag ÄLSKAR nagellack och samlar på de. Vore jätteglad om man kunde få veta vad de va för ngt.
  GRATTIS till syskonbarnet!

 • Margaretha(umeå)

  JAAA för Kina!missade när hon hade sin blogg,suck!

 • http://www.charlotteperrelli.com Charlotte Perrelli

  Lauren!
  Har inte sett att du har frågat något förut men jag svarar på frågor varje dag så det håller jag inte riktigt med om. Jag har sammarbete med 3 First, så där ifrån kommer den och jag har abboneman via 3. Tjingeling!

 • Jari Savolainen

  Hej hej Charlotte!
  Mer födelsedagasfirande, ja ni har ju många barn både du och syster din, två var, blir en del firande. Winerkonditoriet!? Hmm låter exklusivt, de måste ha goda kakor eftersom du handlar där, måste kollas upp. Skulle kanske ta och prova precis som med Gateau, syndigt goda kakor, kakmonster som man är.
  Haha, tantkakor den hade jag inte hört förr, du har då namn för allt.
  Det är ju så snällt av dig att bjuda på så trevliga och goda bilder från kalaset, nu blir man ju riktigt kaksugen hu, dock inte så bra för figuren hehe, men man tränar ju. Otroligt att barn kan vara så lika men oxå så olika, iaf vad gäller killar, Alessio är den stillsamma o lugna medan det är mer fart på Angelo.
  Ja det vore ju trevligt om Kina gjorde lite gästinlägg hos dig lite då o då, det fanns alltid något i hennes blogg som inte fanns i din även om den mer var en fashion blogg än din som har mer blandat innehåll o lite av allt. Ha en bra dag Kramis / Jari

 • Linda

  JAAAA saknar Kinas bloggande så ett inlägg hos dig vore kul. Och du är så himmelens bra också – bara så att du vet!

 • http://butik.manniskohjalp.se/BizPart.aspx?tabId=50&prod=939&catId=315 Jonas

  Wilson var lite lik din/er mamma på den sista bilden på honom.

 • marie_anderzzon@hotmail.com

  Ja vilken bra ide att Kina gör gästinlägg,skanar hennes blogg,följde den innan!

 • Mia

  Allt ser så mysigt ut, men kan man få receptet på den salladen med nudlar o jätteräkor såg ju så mumsigt ut.. *L*

bild på

Arkiv