Annons
AnnonsAnnons

Wilson-5 år!!


Grattis grattis vår kära kusin!!! Idag har barnen o jag varit hemma hos min syrra och grattat hennes äldsta pojk Wilson som fyller 5 år! Plutten…killarna hade varit med och bestämt vad vi skulle köpa till Wilson och en del handlade vi redan när vi var i Spanien. Kina lagade mat till oss och eftersom det var hon som hade fixat med tårta när Angelo fyllde år i helgen så tyckte jag att det var min tur att ta med nu. Tårtan och kakorna hade jag köpt på Wienerkonditoret i stan, det var mitt favorithak för 15 år sedan och jag älskade att sitta där och äta ”tantkakor”:) Det är något visst med de där små torra kakorna som man kan doppa i kaffet, mmmm, me like:) Killarna spelade innebandy, bordtennis( som Wilson fick i present) och spelade spel. Det är så underbart att de har så kul tillsammans och Wilson och Angelo är så extremt lika i sättet, mer lika än Alessio o Angelo faktiskt. De har båda samma tävlingsinstinkt och de gillar precis samma saker medan Alessio gillar lugnare lekar och att sitta och småleka med gubbar eller bygga med lego.

Wilson öppnar sin första present..

Presentbordet!

Kina hade gjort en supergod sallad med nudlar. Till det chilimarinerade jätteräkor.

Flera sorters kakor hör kalas till.

Ett finurligt litet födelsedagsbarn.

Min fina syster som jag snart tycker ska göra ett gästinlägg här på min blogg och hålla oss uppdaterade hur vi ska se ut i vår? Vore inte det toppen?

TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/fynda/