Annons
AnnonsAnnons

Wildas mamma behöver hjälp!


Lyssna nu därute…mina tårar trillar ner för kinderna och jag blir igenom påmind om hur orättvist livet är. Jag känner mig så otroligt privilegierad när jag läser om Nillas kamp för sin älskade dotter Wildas överlevnad.

Snälla ta er tid att kika in på Nillas blogg och se om ni kan hjälpa till med något!

Jag ska i alla fall köpa mössor!

www.wildavaregenangel.blogspot.com

All energi & Kraft till dig Nilla!!!

 

 

Några av mössorna som du kan beställa!Hej!
Ville faktiskt be om din hjälp. SKulle bli superglad och otroligt tacksam om du på något sätt skulle vilja länmka till min blogg. Jag har en ”insamling” för att få ihop pengar till en sjuksäng åt vår dotter som vi inte får från hjälpmedelcentralen. Den kostar ganska mycket pengar därför ägnar jag mig åt att sy mössor och halskragar som jag säljer.
Det tar ju ett tag innan man får ihop hela summan. Måste ju sälja mååååånga mössor ;-)
Så om fler länkar till bloggen ju fler vill kanske köpa mössor.

Tack iallafall om du inte av någon anledning kan gjälpa till.

Kram till dig och din familj

/Nilla
(Wildas mamma)

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/the-luckiest-people-on-earth/