Annons
AnnonsAnnons

Wiiiiee! Grattis killar!


Snacka om att jag är inne i OS-bubblan!! Efter mitt gig ikväll åkte jag till hotellet, slängde in alla grejer på rummet och kopplade upp mig på nätet….slog på tv:n och hann precis se sista 15 min när herrarna åkte till sig två medaljer!! Helt fantastiskt, som jag skrek!! Tur jag inte ska sjunga imorgon..

Normalt en lördag kväll efter schlagern brukar jag kolla in nöjet först när jag slår i gång datorn men nu hör o häpna är det sporten jag kollar in först!! Är helt fast i jakten på fler medaljer!! Önskar jag vore på plats i Vancouver just nu!


Marcus Hellners tog guld i dubbeljakten – Johan Olsson körde hem bronset!

segerglada_1140140l

Bild från Aftonbladet!


TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/dax-for-klippning/