Annons
AnnonsAnnons

Viva Elvis!


Äntligen var det då dags att se Dea!!!! Åh som jag har längtat efter detta ögonblicket, jag har hört så mycket och Dea har berättat så mycket om produktionen så det var enormt spännande att få se den.

Det var en fantastisk föreställning precis som jag trodde…mycket av allt. Fina berättelser om Elvis, showen speglade mycket av det som han gillade, storslagna nummer men extremt duktiga dansare, akrobater och snygga sångnummer. Både av Dea och tre andra tjejer, själva eller som duett med Elvis på tape eller film.

När Dea började sjunga sitt nummer ” Love me tender” i en duett med Elvis…då rann tårarna…det var så vackert, sådan intim känsla, extremt snyggt sångljud och så var jag sååå stolt!!! Min kompis står där och det är bara såå häftigt! Vilken enorm upplevelse som jag kommer bära med mig resten av livet! Tack för det Dea…Du är grym!

Snart börjar det!

Här kommer ett klipp från premiären…

Innan showen börjar gör Dea entre i publiken med livvakt, så roligt!! En massa ”hysteriska” Elvis fans (tjejer från produktionen) skriker, vill ha hennes autograf och då passade jag på att föreviga det hela på bild!

Jag och Dea i kostym i publiken innan det drar igång!

Förväntansfulla tjejer!

Dea längst till höger i beige klänning.

Hotell Aria som Viva Elvis går på.

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/love/