Annons
AnnonsAnnons

Vinnare av biljetter till Genrepet i Malmö!


Vinnaren av två biljetter till genrepet i Malmö är:

  • Jeanne Jeppson, Bjärnum

– Har själv varit med att bygga den men fortfarande inte varit på något evenemang, så detta hade varit riktigt roligt.

De jag hade velat bjuda på en kopp kaffe är Lazze Stefanz, anledningen är att jag vid 22 års ålder hade mitt första riktiga jobb i butik och svensktopps låten sista ljuva åren gick varmt på radion, mina kollegor som då var i den åldern som jag innehaver nu blev så glada och upprymda, då tänkte jag hoppas jag är så i den ålder och det är jag.

  • Linda Holm, Malmö

– Det får bli Lasse Stefanz. De är erfarna, bandet är från 1967, inga nervösa scen nerver där inte. Gott om tid att sätta sig en stund och ta en kopp gott rykande kaffe ihop och prata om delfinalen….

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/talang-i-ystad/