Annons
AnnonsAnnons

Vinnare av biljetter och Kaffe-maskin!!


Nu är det hög tid att presentera vinnarna tävlingen!

Vinnare av biljetter till andra chansen och en Dolce Gusto maskin är:

  • Christian Jimfelt, Vallentuna

Sara Varga skulle jag vilja bjuda på en varm kopp kaffe då jag tycker att hon är modig som ställer upp med en sån personlig och stark låt!

Vinnare av biljetter till finalen och en Dolce Gusto maskin:

  • Louise Ekholm, Stockholm

– Jag skulle vilja bjuda Eric Saade på en kopp gott Dolce Gusto kaffe! Mina barn hemma springer runt och sjunger på Popular dygnet runt och ”tvingar” mig kolla på SVT Play när han spräcker glaset… Inte mamma emot dock. Men jag har lovat min dotter att jag ska fråga chans på Eric åt henne om jag någonsin skulle träffa honom!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lopez-kampanj/