Annons
AnnonsAnnons

Vilka går till Semifinalen?


Idag har vi varit på Rika hotell ute i Älvsjö, vi hade en halvdags jobb( bredvid mässan) och har suttit och tagit de svåra besluten om vilka som går vidare till Semifinalen i Talang 2010. Det är hopplöst, i år är det från hjärtat svårare än någonsin. Det har varit extremt hög nivå på de Talanger som har varit bra. Det finns alltid ett mellanskikt och bottennapp, men de som har varit bra har varit riktigt bra!! Det är på riktigt en värdelös uppgift att berätta för små barn att de inte går vidare fast man tycker de är superduktiga. Eller berätta att ett band inte går vidare därför att konkurrensen är för hård och att man inte kan skicka vidare 5 band som påminner om varandra..

Fast i dag har jag haft gråten i halsen flera gånger, det är så häftigt att se de som faktiskt vigt sitt liv åt det här och som skulle göra vad som helst för en karriär bli så makalöst glada så de gråter för att de går vidare! Fantastiskt!!!


Marko och jag står och shit chattar medan jag lockar håret!


Förra veckan pekade Fia på Bert och såg galet arg ut, nu vill fler visa sin power...


Tobbe ser konfunderad ut, vem är han?


Johan visar att han bestämmer så klart över Bert!


Hjäälp! Hur blev JAG indragen i det här...:)


Dagens outfit som Kina fixat åt mig. Snyggt chict tycker jag! Egna skor kommer ifrån  mocca louboutinKinas outfit för dagen.Weekday Tröja, Byxor Zara.
Jury trion.


Vi anländer i limon till dagens inspelning.


Tobbe & Marko gör inslag med alla Talangera som är samlade i foajen.


Man kan undra vad Fia berättar för Johan...kolla in fikabordet!? Farligt, farligt...


Kina fixar till Johans kläder mellan tagningarna.


Det fanns även frukt för mig som kämpar med att vara lite duktig.

I morgon väntar gymmet! Det kan behövas nu, har latat mig på tok för länge och lovat mig att göra ett seriöst ryck! Ska göra en extremt viktigt plåtning om ett par månader så nu är det hårdträning som gäller, berättar mer en annan dag!!


TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/var/