Annons
AnnonsAnnons

Vila i frid Jari


Flera av er har undrat vart Jari har tagit vägen?

Jag har också undrat…

Eftersom Jari har följt min blogg i 3, 5 år sedan jag började blogga och har gjort minst 2 kommentarer per dag så förstod jag ganska snabbt att något allvarligt måste ha hänt honom. Han skulle kommit till Ulriksdal och dök aldrig upp, han brukar alltid ta kontakt med Kimpa som jobbar som turnéledare med mig för att få byta några ord. Han var en man som skrev vad han tyckte här på bloggen, rätt och slätt vilket upprörde många. Han har sett många konserter  med mig genom de här åren. Jag kände inte Jari men jag tror att jag förmodligen hade en plats i hans liv.

Igår fick jag en olustig kommentar som beskrev att Jari inte längre finns med oss. Jag vet inte vad som hänt bara att det är begravning idag i Täby Kyrka. Jag har beställt blommor och jag hoppas att Jari får vila i frid. Mina tankar går främst till hans familj som jag önskar jag kunde ge kraft i en sådan här stund.

Eftersom ganska många har undrat vad som har hänt så vill jag i alla fall berätta det lilla jag vet.

Bild på mig och Jari efter ett gig på Viking Line, Februari 2009.

Jari har varit flitig med kommentarer de senaste tre åren.

Det här blev Jaris sista kommentar för en månad sedan.

Hej Charlotte!
Wow! Kan jag bara säga, kan tro att det var ett annorlunda som ovanligt men säkert oxå grymt ställe att ha en show som Diggiloo på. Många grymma bilder som av forsen, mäktigt var ordet.
Ni får verkligen spela på de mest fantastiska platser, du måste ha ett spännande och varierande jobb, byter arbetsplats o miljö hela tiden, du kan då aldrig ha tråkigt på jobbet va??
Eeh jaha 6 på morgonen till sängs då stiger man ju vanligtvis upp, lite upp o ner med dyngen där.
Himmel! Vad du är snygg! Som på balkongen något grymt, det riktigt lyser om ögonen dina, kan det vara dina snyggt sminkade ögon el. runt. Cool tröja vem är bruden, fniss.
Måste kännas mäktigt att stå vid forsen o iaf känna naturens krafter för att inte tala om dånet, snygg du är där oxå, du blir lite äldre varje år men bara snyggare dag för dag.

Ha det kram!

En glad Jari efter att ha vunnit här på bloggen…

Hej charlotte!
ÅH!! Är det sant. Nu blev jag ju riktigt glad jag vann!! Dessutom första priset, jag hade blivit glad för 2:a el. 3:de.
TACK!! Snälla du, du är ju för go ändå.
Har jag varit såå snäll ändå. Jag som nästan aldrig vinner något, det här blir ju min andra vinnst i din blogg, är det möjligt eller drömer jag bara.
TACK ska du ha igen, nu väntar jag med spänning på vinsten. Det här inlägget måste jag nästan spara o rama in.

Ha en skön kväll o kram på dig
Önskar jag kunde ge dig en kram på riktigt.

Flera av er har uppmärksammat att han ”försvunnit” ifrån bloggen..

”Har en fundering, vart har Jari (hette han så) tagit vägen? Han var alltid med och kommenterade, Saknar honom faktiskt.”

”Fin även där men oj vad unga ni ser ut….Men du blir ju vackrare med åren.. Kom hem från semester i veckan och sitter och läser igenom din blogg och kommentarerna….Men var är Jari??? Kan sakna hans inlägg. Ha det nu så gott med skolstart för grabbarna. Älskar också mitt Småland. Kram.”

”Skulle han läsa bloggen nu så borde han kommentera,eller hur. Olustigt tycker jag, hoppas det inte har hänt nåt. Jag känner ju inte Jari men på nåt sätt så tycker man att man gör det när han har skrivit så mycket.”

”Med risk för att verka lite creepy så sökte jag på honom på ratsit. Blev bara så nyfiken för jag har också lagt märkte till att han inte kommenterar längre. Hur som helst så finns det ingen Jari Savolainen i Täby. Det stod att han bodde i Täby när han vann här på bloggen. Antingen så har han flyttat eller så har det kanske hänt honom något. Hoppas han bara har flyttat och inte fått internet inkopplat ännu!”

”Hej Charlotte, har inte läst din blogg på länge nu. Vet inte varför bara blivit så. Jag undrar vad som har hänt med Jari tror jag han heter. Han skrev ju alltid till dig. Varje dag flera gånger om dagen. Nu ser man aldrig nått inlägg från han. Kram”

VILA I FRID JARI

TAGGAR
60 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/chic-festen-igar/