Annons
AnnonsAnnons

Videoklipp-Min Julsaga!


I år kommer några av Allers bloggare att skriva en julsaga, jag är en av dem. jag tänkte jag skulle ge er ett smakprov, klicka er vidare för fortsättningen om ni vill se min videoinspelning av min saga….


Charlotte Perrellis julsaga

Charlotte Perrellis julsaga


Julsaga:
Förväntningar inför julen

För mig handlar julen mycket om förväntningar, pirr i magen och familjen. Mina barndoms jular firade jag mitt i mörka Småland, oftast hos mormor och morfar, med hela släkten. Vi åkte häst och släde med facklor, det var precis så idylliskt som du kan föreställa dig.
Med så mycket barn inblandat var det såklart mycket förväntan i luften men även kaos såklart. Någon i släkten var utklädd till tomte. En gång avslöjade jag min moster, jag såg hennes ringar som hon glömt att ta av sig…

Charlotte Perrellis sagosida


Om man beställer en prenumeration på någon av Allers titlar i julklapp till någon så skänker man automatiskt 10 kr till WWF, Världsnaturfonden. Nu jobbar vi för “en grön jul” och hjälper naturen & djuren. Vill du också hjälpa till?

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/sonia-rykiel/