Annons
AnnonsAnnons

Vi trixar vidare!


De senaste dagarna har jag bara trixat med gardiner och byggt bokhyllor till kontoret som jag berättade för ett par dagar sedan, det börjar faktiskt bli ganska färdigt! Det blir helt klart mycket bättre än vad det var förut! Imorgon tror jag att vi är helt klara och då ska jag lägga upp bilder på hur det blev…Har åkt till Ikea 3 dagar i rad och köpt grejer och bytt ramar till skrivbord som jag köpt fel storlekar på, suck? Varför blir det aldrig bara en vända till Ikea när man väl ska inhandla något? Man lyckas alltid glömma något eller ta fel färg eller liknande…Ja, ja, det viktigaste är att det blir bra till slut och att allt verkligen finns där!


Bokhyllan snart ihop byggd.. Nu har jag fixat gardinerna och i morgon ska jag hänga upp dem, ska bli spännande att se hur det blir! Det har inte suttit gardiner i fönstret så länge jag kan minnas, så något bättre borde det ju bli. Lite trivselstämning!Gardintyget i en guldig ton!
TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/talang-ganget-i-london/