Annons
AnnonsAnnons

Versace for H&M


Nya samarbeten på gång i H&M huset!! Versace är det nya namnet som kommer designa kläder åt H&M, och jag har sett en del av kläderna och tycker det ser riktigt schysst ut! har ni hittat något som ni kommer slå till på? Det finns bla en vit klänning med gulddetaljer som jag tycker är makalöst fin och en silverklänning!!!
”Det är otroligt spännande att samarbeta med H&M och få chansen att nå deras stora publik. Kollektionen kommer att vara typisk för Versace och perfekt för H&M:s och Versaces fans världen över”, säger Donatella Versace.

”Versace är ett av vår tids viktigaste varumärken och kollektionen för H&M kommer att bjuda på lyx och glamour – allt det som Versace står för. Donatella Versace delar med sig av modehusets ikoniska designskatt. Det här samarbetet är som ett enda stort party och passar perfekt inför höstens festsäsong”, säger Margareta van den Bosch, kreativ rådgivare på H&M.

Tidigare kollektioner har skapats av namn som Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Comme des Garçons, Jimmy Choo och senast Lanvin.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/scandinavian-pressroom/