Annons
AnnonsAnnons

Varberg


Igår landade jag i Göteborg redan kl 10 på förmidagen och vi åkte in till Göteborg för att hämta upp Kimpa(min turne´ledare) som kom med tåget. Efter en lunch på stan, Angelo ville ha korv med mos, så tog vi en runda på NK och där hittade jag ett par solglasögon som jag blev kär i från YSL som jag inte kunde motstå. Sen åkte vi i allfall vidare till Varberg där jag skulle jobba framåt kvällen.Varberg är en otroligt mysig sommarstad och vi strosade runt och åt glass och lekte med barnens knallpulverpistoler.  Kl 19 på torget skulle jag uppträda på en innebandytillställning och sedan var det skivsignering efteråt. Vid midnatt gick jag på igen, då på Sociteten som hade premiär för sommaren. Jag lirade med Good News och det funkade klockrent som alltid!


Nya solisar från Yves Saint Laurent.


Barnen skjuter med deras knallpulverpistoler.


Dags att ladda igen..


Stannade til vid Mjälby och skulle fika ch då hittade vi detta smultronstället.


De sålde inte bara goda bakverk utan även trädgårdsmöbler och fina krukor.


Mumsfilibabba!!


Fantastiska inredningsprylar, värt ett besök om ni har vägarna förbi. Minns inte namnet på Cafet men tror det var något med Aneboda? Någon som vet?

Nu är jag snart i Stockholm, ska packa ur bilen, tvätta upp lite tvätt från Spanien och fixa naglar. Ikväll kommer mamma o pappa upp, de ska vara barnvakt åt syrrans barn för de ska på bröllop i helgen. Så det blir nog en mysig grillkväll hemma ikväll! Tjingeling!!
TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/sista-dagen-i-solen/