Annons
AnnonsAnnons

Vad säger man?


Fick den här länken av en av er läsare och jag tycker definitivt den är värd att läsa! Alla offentliga personer känner igen sig mer eller mindre i sättet att känna sig jagad i en specifik situation.

Jag har ingen aning om Ola har varit påverkad av kokain eller liknande drog, det enda som jag tycker är skrämmande är tillvägagångsättet av media. Det var det jag reagerade på första gången det publicerades i tidningen, då provsvaren inte ens hade kommit…

Här kan ni läsa Olas egna ord om vad som har hänt!

http://olalindholm.blogspot.com/

Jag är starkt emot droger, men vad som än har hänt så känner jag med Ola och hans familj och hoppas innerligt att de har kraft för att gå rakryggade ur den här soppan.

Hur tänker ni som inte är offentliga kring det här ämnet? Jag syftar inte på drogerna utan på tidningarnas behandling. Jag tycker det är väldigt intressant..Får alla offentliga personer räkna med att deras privatliv blir sönderanalyserade eller har våra kvällstidningar tagit ett steg mot de utländska tidningarnas sätt att rapportera?

TAGGAR
50 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/varfarg/