Annons
AnnonsAnnons

Vad jag har blivit firad!


Vilken dag! Vad fina vänner jag har! Jag har fått så mycket fina sms, blombud och presenter. Känner mig riktigt bortskämd. Tack för att ni kommer ihåg mig.

Grabbarna på kontoret grattade mig med tårta och presenter. Staffan trackade mig och sa att snart är jag 50 (bara för att han precis fyllt), fast jag försökte få ha att förstå att då är han 65 och pensionär…det tyckte han inte va lika roligt! Ha ha..

Fick ett så roligt kort av grabbarna på kontoret idag. Det stod Grattis på 28-års dagen....man kan själv ställa in hur gammal man vill va, kändes helt rätt!! Titta så tjusigt det blev?!

Jag gjorde en tonfiskssallad, med dinkelpasta och mozzarella. Efter det blev det tårta och hembakade bullar. Pernilla, Bianca o lille Theo var några va de som kom förbi o grattade och hade en så tjusig buket med sig och en superrolig bok!!

De blev Napoliontårta till oss vuxna och princess till barnen. Theo, Pernilla o jag. Vilka vackra blommor jag fick av Pernilla. Fick dessa råcoola handskar av Chic redaktionen OCH en sagolik bukett med blommor! Tack alla Ni! Ni är så omtänksamma.

Nu ska jag snart gå och knyta mig..imorgon ska jag upp i ottan igen och imorgon är det Alessios tur att ha med mamma på Mulle-utflykt i skogen! Det måste vara rättvist och de tycker såklart det är jätteroligt att få visa vad de sysslar med. Det ska bli mysigt!

Sussa sött!

TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinnare-vem-ar-lola/