Annons
AnnonsAnnons

Utställning!!


Lars Wallin, Sveriges ledande haute couture-designer, firar 20 år som designer och bjuder därför på en stor jubileumsvisning på Prins Eugens Waldemarsudde, den kommer heta Lars Wallin-Fashion Stories och visas mellan 7 maj -18 sept. Lars har gjort en massa fantastiska klänningar genom åren till olika artister och även till kronprincessan Victoria och princessan Madelene. Själv har jag arbetat med Lars i 12 år och två av mina outfitts kommer finnas med på utställningen. Min brudklänning och min dress som jag hade när jag vann Melodifestivalen första gången -99 med ”Tusen och en Natt”.

Den här känner ni säkert igen?

Det var här allt började på allvar...

Lars sydde upp min brudklänning, brudgummens, tärnans, brudnäbbarnas och mammas kläder och vi kände oss alla så fina, vilket hästjobb han lade ner… Från början skulle klänningen sett lite annorlunda ut. Den skulle var tight och mer korsettlik över mage och byst, men eftersom jag blev gravid och var i 6:e mån när vi gifte oss så fick vi tänka om och låta den släppa lite under bysten och även ha mer tyg över magen…här kommer en återblick:

l

Lars gjorde ett fantastiskt arbete med hundratals små pärlor över hela ryggpartiet…

Pappa leder in mig i kyrkan. Angelo ligger i min tjocka mage 😉

Bruden med vackra tärnan Syrran Kina som oxå bar en skapelse av Lars Wallin.

I Lars studio...

Glaskronan från Orrefors som var en dröm att bära, trots att den var tung...den står just nu i mitt vitrinskåp:)

Från häst och vagn till 2 väntade Helikoptrar som tog oss vidare för vår fotografering av Carlos Norlen. Kolla in tärnornas superfina klänningar som sitter på min kusin Hanna och Pernillas dotter Bianca.

Mina älskade föräldrar som är så fina!! Mamma i Lars Wallin kreation som har ett underbart vackert tyg.

Dax för fotografering i det gröna!

Vigselringarna som jag ritade själv...i platina och diamater och brillianter(olika slipningar)

Vigselakten över vi och lämnar kyrkan med häst och vagn från Kungliga Hovstallet.

När man gifter sig tror man att det är ”Once in a lifetime” med allt vad det hör till…nu drömmer jag om ett nytt och hoppas att Lars syr min nästa till mitt bröllop på öde ö, med en milslång strand…långt ifrån fotografer 😉

För någon vecka sedan damp Bröllopsguiden ner i min postlåda, här finns verkligen allt för er som går i ”giftas-tankar”. Allt från smycken, tårtor, inbjudningkort…buketter och klännigar såklart. Bröllopsguiden

Bröllopsguiden

När jag var gravid med Angelo i 9:e månade och skulle ut på julturne så sydde Lars upp 10 klänningar åt mig…här är en av dem:

En julig skapelse med strassdetaljer.

TAGGAR
22 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinnare-go-red-tavlingen/