Annons
AnnonsAnnons

Umeå nästa…


Trodde faktiskt det skulle var kallare än vad det va, men luften är så skön så fort man kommer längre Norrut så det kändes ändå rätt okej med kylan. Taxichaffören som körde oss från flygplatsen till Dragonen där vi skulle bo över natten berättade om en resa han gjort -96 för att köra en resenär och då var det -47 °. Han var livrädd för att bilen skulle stanna och hade kontakt med  räddninstjänsten på telefonen under tiden, de lovade tydligen att skicka en helikopter om bilen skulle stanna. Undrar hur lång tid man klarar innan man fryser ihjäl i sådan kyla? Hua!! Det är inte att leka med! Funderade på det kallaste jag upplevt men vet faktiskt inte? -30 kanske.

Efter att vi hade kollat in schlagern var det dax för mig att göra mig redo för kvällens gig på schlagerklubben. Det kom ca 1000 personer som sjöng så taket höll på att lyfta. Tänk att det alltid är lika mycket folk där? Underbart roligt att det går så bra för stället.

Vi käkade mat på O´Learys som ligger precis i anslutning till Dragonen och klubben där jag skulle uppträda  och mina pojkar som var med älskade det. En massa kul att titta på, basebollträ, hockeyutrustningar som var upphängda och mycket mer. Bara att få kolla på sport när man är på restaurang ….killar 😉

De trodde att någon hade spolat mer en tröja? på toaetten kvällen inna  så de höll på att rensa avloppen och en lastbil/tank stod och sög i säkert tre timmar, men de hittade inget. Däremot luktade det desto mer och var kallt som attan i restaurangen..

Alessio spelar medan Angelo kollar på Hockey.

Påpyltade till tänderna.

Nachos till förrätt, alltid lika gott!

Rena Himmelriket för barnen att få spana in alla affischer!!

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gig-i-frihamnen/