Annons
AnnonsAnnons

Trumsession


Alessio har börjat ta privata trumlektioner och jag kan utan att överdriva säga att det är höjdpunkten på hela veckan. Ikväll åkte vi till Sollentuna där Ian som även äger The Drumstore har replokaler. Flera av mina kollegor har varit i dessa lokaler och repat och tror ni att det känns lyxigt för Alessio att sitta i studion och få undervisning på proffstrummor?! Han va i 7:e himlen vill jag lova..förut har Ian kommit hem till oss och gett honom lektioner men idag åkte vi alltså till studion. Han fick spela till musik och med riktiga medhörningar. Lyckan var gjord!

När jag skulle köpa nya trummor till Alessio så satt jag som vanligt och surfade runt på nätet och hittade då den här butiken som Ian har, sen visade det sig att Ian kunde tänka sig att ge Alessio lektioner och på den vägen är det.

Alessios trummor står uppställda i mitt kök?! Jag vet, det är knäppt och jobbigt ganska ofta…men är man i den här branschen så har man nog lite mer förståelse, kanske. Han vill ju självklart att jag ska lyssna på honom när han övar och han vill vara där jag är…jag ställde dem där i början och tänkte ta ner dem i källaren för att där har de lekrum/spelrum…men nu har jag inte hjärta att flytta dem. Jag tar hellre på mig hörlurar när det blir jobbigt:)

Angelo som fortfarande har huvudvärk sitter definitivt inte och lyssnar på honom just nu och Alessio får självklart inte spela när Angelo är i köket….och Lucy springer och gömmer sig när han drar i gång…Ni kan ju hajja logistiken, fniss:)

Alessio in action.

Om ni är i behov av en musikaffär kan jag varmt rekommendera er till The Drumstore.

TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tack-alexander/