Annons
AnnonsAnnons

Tre stjärnor-Konsert!


Nu har vi haft konsert i Norrköping i 2 dagar för fulla hus och det har varit så enormt kul! Vilka toppenmänniskor att få jobba med, enormt proffsiga och så trevliga. Vilken helg jag har haft!! Toppenrecentioner även i Norrköping, riktigt kul för alla inblandade. Vi har lagt ner mycket tid och energi för att få ihop det och det är alltid roligt när man får positiv respons efteråt. Jag tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder ifrån föreställningen för er som inte har sett den.

DSC00468

DSC00490


Norrköpings Symfoniorkester som var extremt kul att få jobba med! Trevliga människor och det lät väldigt bra om dem.


Lotta-Kåren!


Swing it Magistern!


Malena & Jag i duetten, Tell him!


Sisselas "Galina" peruk.


I Flygelrummet hade vi vår Quick-Change mellan låtarna!


En del av mina skor inför konserten.


Körschemat!

Efter konserten igår kväll drog jag direkt till Stockholm där jag hade ett gig till på Clarion. Skriver mer om det senare!

TAGGAR
27 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/fodelsedagsmys/