Annons
AnnonsAnnons

Träning med Jeppe!


Igår började jag dagen med ett riktigt pass på gymmet. Jeppe som jag har skrivit träningsboken med ”Kan jag kan du” var med och det ÄR såklart bättre för mig när någon piskar mig. Även om jag vid det här laget vet exakt vad jag ska göra och tycker jag har koll så tar jag ut mig mycket mer när han pushar mig. Kör med tyngre vikter och fler repetitionener. Fler av er har frågat hur jag tränat nu och kör jag mestadels hemmaträningsövningar fast dagtid gör jag det på gymmet och kvällarna hemma när barnen har lagt sig.  Jag kombinerar det även med lite maskiner för att belasta mer.

Testar lite nya övningar som är perfekt för min "hemmaträning" som jag kör på kvällarna.

Något utpumpad tjej!!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinnare-av-make-up-store-biljetter/