AnnonsAnnons

Torka igen..


Tänk att det alltid blir så här när Melodifestivalen drar igång. Jag blir alltid indragen i några konstiga tidningsskriverier, fast jag helst vill hålla mig utanför. Idag i dagens Aftonbladet står det att ”Svt ratar Charlotte Perrelli”….suck! Svt har aldrig varit inblandade i diskussionen, bara en dialog mellan mig och Bert.

Annons

För några månader sedan ringde Bert Karlsson mig och erbjöd mig att göra en ny schlagerdänga i Melodifestivalen…den hade inte kommit med än men att sjunga in den och lämna in den i alla fall. Jag lyssnade på låten, tyckte den var ganska bra, typisk ABBA schlager…lite Tusen och en Natt. Pappa som gillar dansband tyckte den var toppen!! Men, jag var inne i en downperiod med sjuka Angelo och var inte allt beredd på att ge mig in i en schlagercirkus. Bert tyckte inte jag behövde se det som en tävling och fine, det kan jag hålla med om …MEN det funkar inte för mig. Om jag ger mig in i en sådan här karusell igen så gör jag det med hull o hår och satsar allt helhjärtat. Det tar kraft, energi och en massa tid och det är jag inte beredd på just nu. Nästa höst kommer jag ut med en nytt album som är i en helt annan stil och det har jag längtat så mycket efter att få göra, det skulle bara bli pannkaka av allt ihop. Jag bestämde mig för att Tacka nej den här gången. Faktum är att de flesta schlagerartister får förslag på olika låtar varje år, men det betyder ju inte att man vill eller ska ställa upp. Personligen tycker jag det är kul med nya ansikten, att breaka nya, unga duktiga förmågor.

Men en sak har jag lärt mig: Man ska aldrig säga aldrig. Fast just nu har jag inget sug alls efter Melodifestivalen. Det var bara 3 år sedan jag var med och jag har trots allt varit med 2 ggr och vunnit bägge så jag har lite att förlora….det får nog gå en si så där 10 år till innan det är dax igen….

Jag hoppas Jenny Silver får stor framgång med låten, det är hon värd!

Som ni förstår….Tidningsgrunkor när det inte händer tillräckligt mycket!

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/melodifestivalen2011/article8160036.ab


TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/minns-ni/