Annons
AnnonsAnnons

Tivoli!


Efter lunchen igår åkte vi in till Torrevieja för att barnen skulle få gå på Tivoli, vid den här tiden på året så är det rejält nerbantat och det finns inte en bråkdel av de attraktioner som de har sommartid, då finns det lika mycket karuseller för vuxna som för barn. Nu fanns det mest för de allra minsta men det räckte gott åt killarna som var överlyckliga för att det åtminstone var öppet! De fick kasta pil, första få ner plåtburkar med hjälp av bollar och fiska i fiskdammen.

Mina barn har varit på det här tivolit många gånger förut och drog snabbt in i ”lustiga huset” tätt följt av lille Theo. Pernilla som inte hade en aning om vad som döljde sig därinne ville följa med honom in och kolla så han klarade av det själv, problemet var bara att hon hade inte tagit på sig de bästa skorna för att springa på ojämnt rörligt golv eller snurrande hjul…det var en syn för Gudarna vill jag lova! Theo däremot var något snabbare än han kära mor och försvann snabbare än blixten efter mina killar. Tillslut fick Pernilla ta rutschkanan ner, barfotar….. 😉

Det blev en toppenkväll och alla var glada och nöjda när vi tillslut kände att det var dags för att käka middag. Vi strosade längs strandpromenaden till restaurangen El Muelle som normalt när vi brukar vara där är tokfull med gäster,  20 -40 min väntetid för att få bord är ingen ovanlighet, men inte ikväll…det var säkert inte mer än 20 gäster inkl vi.

Alessio hittade så klart en traktor...

Angelo valde Buzz Lightyear!

Pernilla inne i "lustiga huset"...med rörligt golv 🙂

Japp, bara att ta sig upp i det rullande hjulet...

Det blev tillslut rutschkana ner....

Pernilla valde kanske inte helt rätt skor för att besöka lustiga huset men jag kände mig för en gång skull ganska duktig 😉 Tant Raffa!!

Killarna gillar fiskdammen!

Pernilla verkar något mer exalterad än Theo.

En grävmaskin kan man ju inte gå förbi utan att testa..

Nu kan vi det här..Dax att gå vidare för middag!

På strandpromenaden längs vattnet kan man alltid se en massa fina skulpturer gjorda i sand..

Middag på El Muelle inne Torrevieja.

TAGGAR
18 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/saaa-mycket-snyggt-2011/