Annons
AnnonsAnnons

Tisdag och fotbollsstart!


I går började fotbollen för killarna och det var första året som Alessio ville vara med, kul tycker jag. Det känns så mycket bättre att han också är med och aktiverar sig än att bara sitta på bänken och titta på brorsan. Killarna ville ha hemmagjord lasange efter fotbollen, gör det minst en gång varannan vecka. Det är Angelos ”absoluta” favoritmat! Jag tar det fortfarande lung med maten efter min kräksjuka i helgen så jag valde ett lättare alternativ.

Hemmagjord lasange…som jag gör minst en gång varannan vecka.

För mig blev det något lättare. Buffelmozzarella, tomat och bazilika. Olivolja, balsamico, peppar o salt.

Angelo har sprungit i förväg och sitter o väntar på oss som går på tok för sakta när det nalkas fotbollsträning…

Alessio in action på sin första fotbollsträning!!

Oj vad Angelo har längtat efter det här!

TAGGAR
25 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/allt-for-att-salja-losnummer/