Annons
AnnonsAnnons

Tillbaka


Ojdå, så blev det uppror igen!

Sorry att jag har stl 34 och inte 38 som tydligen de flesta önskat. Jag hade tyvärr inte någon annan klänning i en annan stl och trodde att jag gjorde en god sak då jag donerade en klänning där pengarna går oavkortat till välgörande ändamål?

Svårt att donera någon annans klänning, då poängen liksom försvinner?  Disney o Tradera ville verkligen att jag skulle vara med på det här lika mycket som jag vill dra mitt strå till stacken!

Big deal?! Det handlar om att dra in pengar till folk som är i behov av hjälp, vad spelar det för roll vad jag drar för storlek då?

… Lika knepigt att påstå att alla som har 34 är i stadiet att bli anorektiker, njae det håller jag definitivt inte med om. Nog om det!

Idag har jag kommit igång med träningen igen efter semestern och det kändes riktigt skönt, har hunnit fixa mina naglar, haft ett möte och sedan suttit på kontoret och jobbat med nya hemsidan som faktiskt är på gång nu. Kul!


Hade fått ett prov skickat till kontoret, Marc Jacobs nya doft Lolo. Luktar så fräscht!


Efter det drog jag och hämtade barnen på dagis och åkte till fotbollsplanen, Angelo hade träning och har längtat efter det hela sommaren, han lyckade peta in 4 mål!


TAGGAR
47 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/kopa-min-klanning-alla-pengar-gar-oavkortat-till-valgorenhet/