Annons
AnnonsAnnons

Tillbaka på kontoret.


Måndag morgon, kl ringde halv 7 som den kommer göra varje morgon under hela hösten..eftersom Angelo har börjat i förskolaklass så blir det till att stiga upp en timme tidigare varje morgon. Det borde ju betyda att jag skulle lägga mig en timme tidigare oxå. Där ligger kruxet för mig. Vaaarför kan jag inte komma i säng som alla andra? Eller? Är ni oxå uppe halva nätterna? Jag lägger mig aldrig före halv 2…det går ju inte. Känner mig helt golvad på dagarna. Det ska bli ändring på det nu..vid midnatt borde jag väl vara klar med pappersarbete, tvätt och förberedelser för nästa dag som att packa ryggsäckar o liknande. Det är mitt nya mål!

Idag sitter jag på kontoret och försöker strukturera upp efter sommaren och inför alla olika åtaganden som kommer under hösten. Det blev till att börja rensa och städa…och nu börjar jag kunna koppla av när Ajax doften har spridit sig!! Ahh…

Inser att jag måste införskaffa mig med en större skärm till kontoret, sitter med min lilla bärbara och det är extremt jobbigt för ögonen. Lite nya växter o blommor skulle inte heller skada här:)

Idag kom lite nya höst och vinterkläder ifrån Miniature till barnen. www.miniature.dk där du hittar kläderna och finner de olika återförsäljarna i respektive land.


Skjorta och flisis.


De här jackorna är såå snygga!! Önskar att de fanns för vuxna, grymma!


Färdigkittad för vintern..puh! Hoppas det drööööjer...


Sköna tröjor i fina färger, perfekt för ruggiga höstdagar.


En osminkad, lite halvtrött Charlotte som har sovit för få timmar inatt som tar en shake för att orka plocka fram dammsugaren och städa lite medan grabbarna är på lunch.

Jag har cravings efter den här shaken med jordgubbssmak. Nästa vecka släpps produkterna och då kommer även ni kunna smaka!!!TAGGAR
21 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/svensktoppen-nasta/