Annons
AnnonsAnnons

Tillbaka på kontoret


Idag är jag tillbaka på kontoret och ska börja jobba så smått, i alla fall några timmar. Gulliga Chic redaktionen hade skickat blommor igår och även smaskiga påsar till barnen. Tusen tack snälla ni.

Tack för omtanken Chic!

Vill bara förtydliga för er som inte förstår att jag är inte alls förtjust i den här situationen som vi hamnat i. Jag gillar inte alls att prata högt om vad som händer med Angelo just nu. Den enda anledningen till varför det blev så här är att jag hade jobb som jag var tvungen att ställa in och kunde helt enkelt inte ”mörka” vad det berodde på.De två jobben var kontrakterade sedan ett halvår tillbaka och det går inte att ”bara stanna hemma”. Hade jag skyllt på att jag hade varit sjuk hade jag behövt läkarintyg och förmodligen snurrat in mig en i soppa som jag inte kunde tagit mig ut. Det är inte alltid det lättaste att ljuga för sin omgivning inkl press även om det i mitt hjärta kanske hade känts bäst. Kvällstidningar får alltid reda på information väldigt snabbt. Vill bara att ni ska förstå, för det har visat sig att inte alla gör det. Jag spekulerar inte alls i detta forum kring ämnet utan håller mig enbart till fakta och hoppas snart Angelo är bra igen.

TAGGAR
95 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/inget-nytt/