Annons
AnnonsAnnons

Tillbaka i verkligheten


Igår när jag kom hem från Ö-vik så skjutsade jagoch Alessio Angelo till ett barnkalas som han var bjuden på. Han skulle för första gången gå på Laserdome där kalaset hölls, jag visste inte riktigt om han skulle tycka det va läskigt att springa runt där i mörkret, men det hade gått hur bra som helst och han tyckte det var superballt! Han försökte ivrigt förklara för mig hur det gick till när han kom hem och att Blåa laget(som han var med i) vann!! Det va viktigt!

Sen fick vi en skön myskväll hemma, var enormt trött efter en helg med för lite sömn så det var underbart att bara softa hemma.


Angelo kliver med bestämda steg in på Laserdome.

Idag har jag påbörjat ett nytt projekt!:) Projektet fixa- till -kontoret! På mitt management jobbar 5 gubbar, eeeh förlåt killar! Ni kan säkert föreställa er ungefär hur det ser ut? Skrivbord, datorer, skrivare, stora konferens rum, kök…men det blir liksom inget extra någonstans. Vart är blommorna? Gardinerna? Överhuvudtaget saknas lite hjärta och kärlek i inredningen. Det känns väääldigt tråkigt just nu, olika färger och en blandat kompott på stilarna. Jag sitter rätt mycket på kontoret även om jag har ett kontor hemma oxå, det är därför jag tycker det är skönt att komma hemifrån och jobba på riktigt, det finns dessutom alltid något att göra om man driver 2 bolag. Det blir extremt mycket pappersarbete som måste tas hand om.Jag har länge haft planer på att snygga till det men inte riktigt haft ork och tid men nu idag tog vi tag i saken. Nya skrivbord, nya kontorsstolar, nya bokhyllor, fotöljer, gardiner, hyllor, blommor, bord….listan blev lång på det vi handlade och imorgon levereras alltihop! Jag lovar att ni ska få följa med under processen när jag bygger ihop det hela, för det har jag tagit på mig att göra de närmsta dagarna. Det blir före och efter bilder och jag hoppas att de kommer tycka att det blir något bättre och lite mer trivselkänsla! Imorgon förmiddag måste jag ta mig till Ikea och inhandla några saker som behövs till uppfräschningen. Jag hoppas att det kommer bli en rejäl ansiktslyftning på rummet!


Nu ska jag sätta mig och skriva lite tips till Tidningen Chic där jag har en spalt i varje nummer, i varje nummer blir det budget-tips, lyx-tips och även lite styling-knep.

Ha en skön kväll nu!


TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/nar-kamerorna-slocknat/