Annons
AnnonsAnnons

The show must go on!


Ibland funkar inte stämbanden som de ska och man förstår bara inte varför?Jag jobbade förra helgen o då var jag ok, sedan ett par dagar senare så blev jag hes och det ville inte ge med sig.Suck. Panik! Varje dag som gick så hoppades jag att det skulle bli bättre och i torsdags så var jag ganska dålig på vårt gig i Skurup. Att sjunga på en dålig hals är som att hamna i ett ekorrhjul som man aldrig tar sig ur. Igår var jag såå risig, kunde inte ens prata utan att det blev tre toner på en o samma gång, en raspig hes talröst som definitivt inte gick att sjunga på. Att veta om att det sitter en fullsatt publik kl 19 som man ska ställa sig framför gör att jag blir psykiskt knäckt! Jag avskyr att göra halvdana jobb och kan inte ta det med en klackspark. Jag vill leverera det bästa jag har möjlighet till jämt och det är en nervpress utan like att veta att jag inte har rätt förutsättningar. Igår var jag tvingad att ta till hjälpmedel i form att medicin, det blev kortison vilket jag har tagit 3 ggr tidigare i mitt långa karriär, Pulmicort som är avsvällande och även inhalera koksaltlösning som gör att stämbanden blir fuktiga o smidiga igen. Tro det eller ej, jag lyckades genomföra källens föreställning och det gick helt ok. Sååå skönt, vilken lycka! Jag var rädd att jag idag inte ens skulle kunna prata efter att ha sjungit på en så ”dålig” hals men jag är bättre idag. Inte fantastisk men som sagt såååå mycket bättre och jag kan bara tacka min lyckliga stjärna för det. Nu ler solen igen och min själ är så mycket gladare. Puh!

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/solvalla/