Annons
AnnonsAnnons

Tävling Rivage


Första gången jag kom i kontakt med Rivage var -99 när jag var med i Eurovision första gången. Under den veckan som jag var i Jerusalem i Israel så åkte vi till Döda Havet för att göra en plåtning. Där köpte jag mängder av den här fantastiska lermasken som ni nu får möjligheten att vinna plus andra produkter. Den är verkligen fantastisk och gör underverk!

Nu har ni chansen att vinna produkter ifrån Rivagesweden.se

För att tävla ska ni svara på följande fråga samt maila era svar till charlotteblogg@stockhouse.se
OBS! Glöm ej ange era kontaktuppgifter så jag kan skicka ut ev vinst till dig!!

Fråga:

Rivage är franska och betyder vadå!?

Vinnarna presenteras här på bloggen den 21 Januari.

TAGGAR
19 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/alla-%e2%99%a5-dag/