Annons
AnnonsAnnons

Talang igen!


Idag har vi gjort fortsättningen på vår Talang inspelning där vi lämnar besked till våra Talanger. Så mycket glädje där drömmar blir verklighet, förmågor som får möjligheten att visa upp sig en gång till och som är lite närmare sina mål men oxå så mycket besvikelse och ilska när drömmar krossas och tar slut på ett kick.

Jag hoppas alla Talanger kommer ihåg att det kommer fler chanser, vi önskade så att vi kunde skickat vidare fler…men från 84 Talanger minskade antalet drastiskt till 24 idag..puh! Inga lätta beslut, såå extremt svårt att välja mellan så många bra?! Det är verkligen inte lätt att ställa en akrobat mot en sångare eller en trollis mot ett stand up framträdande. Men villkoren är desamma vare sig man är det ena eller det andra om man är 8 år eller 60…

Vi har spelat in på Grand Hotell i Stockholm och det är så klart som en dröm att få vara i dessa vackra lokaler och jobba…Här ser ni lite bilder från dagen. Mina röda skinnbyxor kommer ifrån JOFAMA , blus o jacka från Zara och skor YSL.

Bert vill spä på bilden av att han bestämmer...

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/parfym-tavling/