AnnonsAnnons

Talang dag 2


I går gjorde vi ”prator” på Clarion inför Talang, små korta snack där vi pratar om vad som är viktigt hos en talang för att lyckas. Vad vi letar efter i år och hur det känns inför den nya säsongen. Efter det åkte vi vidare till Oscarsteatern där vi bandade ett audiotion program. Vi tittade på 30 Talanger och det tog ca 6 timmar….ni kan ju förstå att jag kände mig sliten framåt midnatt när det var dags att bege sig hemåt för lite sömn. Det var en bra dag i går, det fans många duktiga förmågor som hade sökt och jag fick mig oxå en hel del glada skratt.

Annons

Jag blir påmyggad men mikrofonen.

Henrik går igenom snacket med mig. Mina kläder kommer ifrån; Byxor Kling för H&M, Linne Zara och Skinnjacka från Marlene Birger.

Skor ifrån Givency.

Glad tjej 😉

Ny look, här har Mattias stylat om mitt hår och fått ny make,  har även fått på mig en klänning inför kvällen…

Ni har väl inte missat tävlingen som ligger ute nu där ni kan vinna produkter från Rivage. Mina smycken kommer från Dyrberg/ Kern. www.dyrbergkern.com. Tryck på bilden för att komma till tävlingen!

Vi plåtade "jurysynk bilder", som ska ligga i början av programmet. Känning ifrån Hugo Boss.

Skor ifrån YSL.

Kina har ett gäng kläder att stryka inför varje program.

Pust...Färdig för dagen. Dax att åka hem o sussa. Klänning från Zara, scarf Zara, strumpbyxor Misoni, skor YSL.

TAGGAR
16 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIV
Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vill-du-sitta-i-talang-publiken-ikvall/