Annons
AnnonsAnnons

Tack alla trogna bloggläsare!!


Vill så här dax på året passa på att säga stort tack för  det här året, ni har varit otrolig  hjälpsamma, välvilliga och generösa med er tid och med att lämna kommentarer,  jag är väldigt tacksam för det. Hoppas vi får ett fint 2011 tillsammmans. Har fått en massa fina saker av er skickat till mig och tackar och bugar för det, för ett par dagar sedan lovade jag att visa upp vad Marie & Rebecca gav mig ( det ser ni här under i den underbara korgen) och igår fick jag fina blommor av några andra trogna bloggläsare. Tack söta ni!

Är det något ämne ni tycker jag berör för lite? Om ni kunde påverka bloggen, hur skulle ni göra då? Alltså min fråga är, vilka förändringar vill ni ha för att göra bloggen roligare, intressantare?? Nu blickar vi framåt mot ett nytt fantastiskt år!

Tack Rebecca & Marie för den fina korgen med Hjotron glögg och Voluspa Champagne Crisp

Tack Emil för fina blomman.

Och stort tack även till dig Michael.

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/strul/