Annons
AnnonsAnnons

TACK!!!


Ville bara flika in ett stort TACK för alla fantastiska kommentarer. Jag tror inte jag har fått så mycket kommentarer kring något inlägg sedan jag hade en t-shirt på mig med ett monster som jag inte visste vad han hette. Frågan löd- Vem är det här? eller liknande. Jag har för mig att han kom ifrån Fragglarna, fniss! Det var säkert 1, 5 år sedan…tänk vad länge jag har bloggat nu! Jag började blogga innan schlagern -08 och under den kaotiska tiden efter att jag vann i Sverige hade jag upp till 100.000 besökare VARJE dag…synd att jag inte var ansluten till bloggtoppen då, då hade jag petat ner de flesta:)

Jag tycker det är enormt roligt med ert engagemang, det ger så mycket och är så mycket roligare när jag får feedback. Vill helt enkelt bara rikta ett stort tack till er som orkar läsa min blogg varje dag och till er som dessutom kommenterar, det är ju faktiskt för ALLA er skull som jag skriver varje dag, söndagar som Julafton och försöker uppdatera minst 2 ggr om dagen.


Tummen upp..

Den 1:e sept har vi bokat in ny plåtningsdag för nya bilder till min spalt som jag skriver i tidningen Chic varje nummer och då kommer jag ÄNTLIGEN ta nya bilder til bloggen oxå. Första bilden som finns när man kommer in på bloggen har legat där på tok för länge..sorry, men nu snart så byts den ut! Så tills dess ska jag fixa frillan…


Så här såg det ut sist vi gjorde Chic plåtning till tidningen.

Tjing så länge!!TAGGAR
24 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/ny-frilla/