Annons
AnnonsAnnons

Svar på Era frågor!


Här kommer mina svar på era frågor!


Jag har några frågor :) :
Bor du i Djursholm?
Vad föredrar du bäst; Loka eller Ramlösa?
Vem är din idol?
Tycker Angelo och Alessio att det är häftigt att ha en sådan bra mamma som du? Både som är helt fantastisk som vanlig mamma och som sjunger himmelskt. Det skulle jag i alla fall tycka om jag var ditt barn!!! :)
// Ditt största fan; Ludvig

Hej Ludvig!

Japp, bor i Djursholm.

Tycker faktiskt att bägge smakar bra!

Min idol; Monica Zetterlund, Oleta Adams, Ella Fitzgerald, Astrid Lindgren…för att nämna några.

Tack för dina fina ord, men de har ju inget att jämföra med?! Jag hoppas de är stolta över mig, men häftigt tror jag inte..för dem är jag bara en vanlig mamma med ett lite annorlunda jobb.

Kram

—————————————————————————————————–

Umgås killarna mycket med sina kusiner?

Kram

De umgås väldigt flitigt med min systers barn och det händer även att de träffar sina andra kusiner. Tjing!

——————————————————————————————————————————-

Hejsan Charlotte.
Jag hitta denna video på dig och pernilla när du var gravid.
Tycker den var så grymt rolig, du borde ha den i din blogg, så dina fans kan ta en titt.

ha en bra helg.
Pernilla

Ja visst är den lite kul?! Jag tror jag har lagt upp den någon gång för länge sen, men här kommer den igen…


Hej Charlotte!

Jag tycker verkligen om din blogg och tycker att du gör ett kanonjobb som heltidsarbetande tvåbarnsmamma med tusen järn i elden. Keep up the good work!

Vill bara passa på att fråga varifrån Kinas väska och skor på dessa bilder kommer ifrån? Sktitsnygga båda två!

Massa kramar från Victoria

Hej Victoria!

Kina skor kommer ifrån Topshop och clutchen kommer ifrån French Connection. Kram och tack för de fina orden, det värmer ska du veta.

———————————————————————————————————————————————

Hej!

Skumläste jari’s inlägg om bilderns i Café. Har inte sett dom så såklart letade jag upp dom på nätet. Såg något, och måste fråga. Tatuering?

Hej! Jo, det stämmer. Jag har en tatuering på rumpan som jag gjorde när jag var 18. kanske inte den roligaste, förseställer typ en liten björn? Eller något liknande… Funderar på att göra om den och tatuera in mina barns namn istället..

——————————————————————————————————————————————————

Hej, vilken el vilka parfymer är dina favoriter just nu?

Så här ser min favorit ut just nu. Celebration of Happiness och kommer ifrån HUGO BOSS. Doftar söta äpplen och vita persikor, superfräsch och väldigt feminin.

 

Min favorit just nu.

Min favorit just nu.

Hej,

Fina bilder o snygga grejor du köpt i London..
Undrar var din snygga skinnjacka som du hade med dig i London kommer från?

Ha de underbart!

Min skinnjacka kommer ifrån Dolce & Gabbana och jag köpte den för ett år sedan ganska precis. Kram på dig!

—————————————————————————————————————————————–

Superbt att du ska ha frågestund, det var lääänge sen! Jag har gått och funderat över en del frågor…

Jag har åkt på en del av dina konserter ombord på Viking Cinderella, jag undrar om det du som bestämmer vilka låtar du ska sjunga eller är det nån annan som gör det?

Sen har har jag en annan liten fråga som iofs är ganska fläpp, men men… Hur brukar du tänka om du känner att du inte orkar gå upp på morgnarna och åka iväg och jobba? Även om du är väldigt positiv och glad, måste du ju känna att det tar emot ibland.

STOOOOOOR BAMSEKRAM! :)

Hej!

Det är lite i samråd med bandet som ska kompa mig som besluten tas ang låtar. Om vi kört tillsammans tidigare och har en inrepad repertoar, beroende på publik, ålder o s v.

Jag måste säga att jag känner mig väldigt privilegierad som får syssla med det som jag alltid drömt om och som jag gillar allra mest. Så när det tar emot så påminner jag mig själv om det och det funkar faktisk för mig!

Må så gott

—————————————————————————————————————————————

Hej!
Jag undrar hur många besökare du har på din blogg?
Måste säga att det är kul när du gör videoblogg.
Tipps:
Har du testat http://bambuser.com/ och bambuser app till iPhone?
Ett snabbt och enkelt sätt att göra video till bloggen.
Ha det bra!

Det varierar väldigt mycket, men det ligger väl mellan 10-20 tusen om dagen i snitt. fast under schlagerperioden var det det 5 dubbla…:)

Jag har inte testat att använda bambuser även om jag har iPod, tycker kvalite´n är lite för dålig på kameran. fast ett bra tips ändå. Tack Lasse!

——————————————————————————————————————————

Bra jobbat!
Alskar dina tribute klackar fran YSL…har likadana sjalv ;)
Kan du inte visa vilken vaska du kopte dar ocksa?
Jatte fina grejer till grabbarna!!!
Kram!

Tack snälla! Har visat upp clutchen jag köpte, ligger i förra inlägget och kommer oxå ifrån YSL. Kram!

——————————————————————————————————————————————-

1. Tranings tips, fram for allt for hur du haller dina ben i san fin form. Promenader?
2. Tar du botox, fillers? (om du vill svara pa det forstars, i sverige ar ju allt sant lite tabu)
3. Vad ar dina ”must haves” infor sommaren, dvs shopping lista pa klader/smink, etc…

Tack for en fin och varierad blogg!
Kram!!!

Jag har ett eget träningsprogram som jag kör, kolla in det. Har lagt upp det här på bloggen.

Använder mig inte av botox.

Mina inköp inför sommaren var definitivt mina nya PRADA skor som jag köpte i London i helgen. Perfekta att kunna gå i även på grus eftersom det är kilklack. Puderrosa draperade klänningar tycker jag är superfint och känns som ett måste inför sommaren. Kram på dig!

—————————————————————————————————————————

Hej Charlotte!
Jag undrar om du brukar göra framträdanden i välgörenhetssyfte ofta och hur väljer du, för jag antar att du får många förfrågningar?
Om man i framtiden planerar något välgörande (sista veckan i oktober skulle det kunna bli men vi är i startgroparna och knappt ens det…) hur går det till om man vill göra en förfrågan till dig?
Tack för att du delar med dig så mycket av dig och din vardag här på bloggen!
Hälsningar Jenny
Ps. En extrafråga som du kanske inte vill svara på, men blir du inte illa till mods när någon skriver att de har en nakenbild på dig som bakgrund på datorn… Det hade jag blivit!

Hej!

Jag gör absolut välgörenhets jobb, det var bara ett par veckor sedan jag gjorde det sist. Det kommer vansinnigt mycket sådana förfrågningar och det är jätteroligt men ibland kan det vara svårt att få till då man kanske redan är uppbokad. Tacka ja gör jag i samrådan med mitt management. Jag förstår din fråga men är faktiskt van vid att höra det mesta vid det här laget so, what can I do?

—————————————————————————————————————————————-

Hej fina du!
Jag undrar hur ofta du bygger på dina naglar och om du tar nya tippar varje gång?( tänkte när ens egna nagel växer ut ser det lite ”skitigt” ut under ifrån, något som jag stör mig på mina egna)
Tack för en underbar blogg och att du bjuder in oss i ditt liv.
Kramar Anette

Hej Anette!

Jag bygger på dem varannan vecka ungefär beroende på skicket på dem. Ibland låter jag mina egna växa ut och har material på dem iblan sätter jag tippar. Nagelborste är ett tips för att få dem att hålla sig fräscha längre! Kram

————————————————————————————————————————————

Hej!

Jag frågar igen, har du tänkt att bygga ett hus vid dina föräldrars hus i Småland?
Kram Lena

Hej Lena!

Jag har haft det i tankarna i flera år och det kommer förmodligen bli så någon gång. Fast inte just nu, har fullt upp med mitt hus här hemma och det i Spanien men jag vill verkligen göra det någongång! Kram på dig!

————————————————————————————————————————————

Hej! Måste beundra din ork i allt. Är själv en 2.barns mamma på 35- år tycker att det snurrar på rätt hårt. Skulle vilja ha tips på hur man lätt hittar en fräsch look är kvar i jeans och t-shirt har svårt att hitta min stil efter mina små barns år? Du får det att se så lätt ut. Haen bra dag!

Hej! Ja, det är ganska svårt. Känner mig själv ganska tråkig ibland. Satsa på en snygg basgarderob som du fritt kan kombinera om med enkla medel. Jag själv har satsat på ACNE, de gör väldigt snygga jeans, schyssta stilrena tröjor. Mars Jacobs, Cloe har oxå fina vardagskläder men som ändå känns lite extra. Eller Zara! De har bra priser och där kan du hitta allt, snygga långbyxor, skjortor eller trendigare tröjor o någon kavaj kanske? Hoppas det hjälper dig en bit på vägen…? Lycka Till!

——————————————————————————————————————————

Vad är det för läppstif du använder (det ljusa du bla hade nu i London)?

Det heter MYTH och kommer ifrån MAC!

—————————————————————————————————————————————

Kommer mer svar imorgon……. Kram och sov gott!


TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/i-pasarna/