Annons
AnnonsAnnons

Stolt Mamma:)


Nu snackar vi stolt mamma!! Idag har Angelo åkt slalom helt själv för första gången. Barn är fantastiska, de är snabba på att fatta hur de ska göra och dessutom vågar de.  Angelo har åkt hela barnbacken själv och det går faktiskt ganska fort nerför hela. Vi hade ju tränat på fredagen och han hade åkt några åk även på lördagen. Sen släppte det och han ville verkligen åka själv. Så jag åkte framför han och tog verkligen ut svängarna och så väntade jag på honom och han fick komma till mig, i små etapper. De gick strålande och snart åkte han helt själv, läskigt orädd…men allt gick vägen och jag var stolt som en tupp att han grejade det!

Tänk att det är så häftigt att få vara med på ens barns utvecklingsresa. Jag är såå tacksam för att jag varit där när de första gången sa mamma, eller tog sina första steg. Att det betyder så mycket och är så viktigt för en som förälder. Jag tackar gud varje dag för mina barn som förgyller min tillvaro så otroligt mycket och som gör varje dag till något speciellt. De är ju trots allt bara till låns, en kort kort tid här och nu. Sen blir de stora och lever på något sätt sitt eget liv.

En underbar dag i bilder!Jag och Alessio i full fart!


Här kommer Angelo alldeles själv nerför backen! Snacka om att han känner sig som en stor kille!


Det grillades hamburgare och korv i backen.


Våfflorna kunde vi inte hålla oss ifrån..


Jag satt och njöt av solen, det var verkligen en helt fantastisk dag!


Angelo och jag har åkt ankarlift upp till toppen och nu spanar Angelo in alla olika backar på kartan.

Efter skidåkningen hyrde vi 2 skotrar och åkte upp på fjället, det var en lagom lång färd på ca 1, 5 timme. Killarna älskar att åka skoter och förra året när vi var i fjällen och skulle ut och åka så var jag kartläsare(utan karta, trodde jag skulle minnas…) det gick helt klart, sådär. Jag lyckades åka ut på längdåkningsspåret och efter en bit när vi skulle försöka vända i lössnön så sjönk vi. Suck!!

Den här gången gick det mycket bättre!! Vi stannade när vi kom upp på toppen och tog lite fina bilder på killarna och jag kunde inte låta bli att göra ett glädjeskutt!! Vilken magisk utsikt! Skulle kunna sitta här i timmar och bara njuta. Killarna ville dock åka och dricka den utlovade chokladen…


Paus i skoteråkandet!! Glädjeskutt!!


Kimpa  & Angelo sitter o njuter av solen.Killarna njuter i solen efter en lång dag i backen! Jag är faktiskt oxå väldigt nöjd...

Nu blir det nog inte mer skidor i år men jag ser redan fram emot nästa sväng till snön nästa år!

TAGGAR
33 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/rep-gig-i-salen/