Annons
AnnonsAnnons

Spadag & Tivoli!


Idag var vi uppe i ottan och käkade frukost, sen gick vi till poolen tidigt för att hinna njuta av solen några timmar innan jag skulle till mina inbokade behandlingar. Hade pedikyr och Massage, zonterapi inbokat. Pedikyren var grym, förutom att hon filade lite för hårt så nu har jag fått en blåsa på min stackars lilltå…zonterapin var konstig. Hade väntat mig att den skulle var mer massage lik, tog en sådan behandling på Evasons Spahotell i Thailand för ett par år sedan som var grym men den här handlade mer om att slängas mellan en iskall chock och en superhet sten som drogs längs kroppen. Njae, inte min grej. Klassisk massage ska man inte underskatta.

På väg till Poolen och sedan spa dax.

På spat finns det en hel del produkter att köpa om man är sugen.

Här ska jag precis få Massage och zon tearapi med svarta varma stenar.

Fyren vi ser ifrån hotellet.

Framåt kvällen åkte vi till ett närliggande tivoli så barnen fick springa av sig lite, men som vanligt var det tandagnissel och krokodil tårar när det var dax att åka hem, varför blir det alltid så? Men det var kul så länge det varade….

Pariserhjulet är min skräck...älskar när det går fort och det funkar med höjder bara det går fort, men inte höjder och snigelfart! Hua!! T-shirt ifrån Lanvin och kjol ifrån Karen Millen.

Alessio skriker.."Hääärliga tider".

På väg till Tivolit.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/ballerina/