Annons
AnnonsAnnons

Sommarfest och skolavslutning!


I fredags var det dax för Fam Perrelli att säga Tack och Hej till förskolan..snyft! Herregud! I 6 år har jag gått till samma ställe varje morgon och varje eftermiddag kl 15, lämnat och hämtat mina ögonstenar. Det har varit en tid då det har hänt mycket i mitt liv och nu sätter vi punkt för den här tiden och med öppna ögon går vi in i en helt ny värld, nämligen skolvärlden. Det känns lite sorgligt faktiskt, spännande men det är oxå jobbigt med förändringar som tar bort den trygghet vi har känt. Vi kan det här med förskolan nu och gillar det extremt mycket..jag minns fortfarande inskolningen med Angelo som om det vore igår. Jag satt där på en träbänk tillsammans med en pappa som oxå skolade in sitt barn medan Angelo trevande gick runt bland alla nya kompisar.

Idag när jag hämtade barnen på sportscamp och vi passerade en gata så är det Angelo som säger till mig: – Mamma, se upp för bilen!  Jag skrattade till för mig själv och insåg att han har blivit såå stor… Bägge barnen är helt klart redo för skolan, det är bara jag som måste inse att tiden går och att jag inte är småbarnsmamma längre.

Ny videokamera inhandlad och står på laddning.

Jag hade köpt blommor till fröknarna som barnen fick lämna:)

På sommarfesten så bidrog vi med Pasta sallad. Här en Tonfisksallad.

Sallad med fetaost.

Efter skolavslutningen så åkte vi på en egen lite picknick till vattnet och njöt åt att det äntligen var sommarlov i 12 veckor för killarna. Som de har längtat!!

Färdig att gå på skolavslutning.

Fikakorgen är uppackad..

Svenska jordgubbar och vindruvor.

Lunch i det gröna!

Färsk sallad, nybakat bröd, avokado, tomat, buffelmozzarella cous, cous m m ...

Uppdukat för sommarfest på förskolan!

Alessio smyger ner till vattnet.

TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-picknick-korg-fran-dromhuset/