Annons
AnnonsAnnons

Sommarben


Alla vill ha snygga sommarben och man kämpar med att hitta de nya rätta produkterna som gör underverk hela tiden. Det finns cellulitkrämer, krämer som håller in och lyfter upp och gud vet allt. Tror inte så mycket på alla de där. Förmodligen mer eller mindre samma sak i de flesta, men jag går ändå på det. Jag tycker det är så roligt att testa nya produkter så jag tror alltid att NU sker det en enorm förändring.. Innerst inne vet vi väl alla att det krävs träning för att få muskulösa ben, det går inte att fuska med en kräm?! Fast man kan ändå hjälpa till lite på traven? Få en jämnare färg, lite shine…eller hur?

Många har frågat hur jag gör och vad jag använder för produkter? Tänkte dela med mig lite..

Försök att göra minst 50 tåhävningar i trappan. Förstår ni vad jag menar? Ni står på ett trappsteg och lyfter och sänker er, det är väldigt lätt i början, men känns i vaderna efter en stund. Känns det för lätt stå på ett ben, all vikt på ett ben biter på lite hårdare.

Jag använder Biotherm Eau DÉnergie – en satin body cream som varit min favorit i många år. Doftar ljuvligt och ger ett stänk lyster. Inte förmycket och framför allt inte glitter(som jag avskyr, jag gillar bara lagom dos av shine)Perfekt dagtid.

Guerlain Super Aqua Lotion- En toner/lotion som ger en en snygg oljad effekt. Bör inte användas i solen.

Guerlain Terracotta Huile Du Voyageur- Nourishing Dry Oil SPT8. Supersnygg olja som jämnare ut solbrännan. Riktigt fin på, kan rekommenderas till Kvällen.

Smashbox-Hybrid 2 in 1 Photo Finish & Artificial Light. Grym på scen, där använder jag den! Benen ser vaxade ut..absolut inget för dagtid! Ser bara kladigt ut, men på nattklubben kommer du göra succe´!

Tyvärr har jag inga priser i huvudet då det var ett tag sedan jag köpte de här, men slå på nätet.


Mina favoriter!TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/skitvader/