Annons
AnnonsAnnons

Solen gassar!


Solen gassar på här och det är svårt att förstå att vi snart ska åka hem till 15 grader..usch! Vill inte, men men. Borta bra men hemma bäst!

Jag ska börja med att säga att jag läser alla era kommentarer och vill förklara för någon som inte riktigt förstod varför jag ”namedroppar” märkesnamn på diverse prylar.

För det första har jag en stor passion för design och för mode, har alltid haft. Jag skriver lika ofta när jag köper något på H&M som på Gucci, det vet ni som läser bloggen mer än då o då? Eller hur?

För det andra bloggar jag numera på en tidning som inriktar sig väldigt mycket till folk som är modeintresserade? Ni vet tidningen Chic? Vilket gör att väldigt många frågar vart jag köpt olika saker, vilket märke det är och hur mycket det kostar.

Jag tycker det är roligt att dela med mig av olika tips, det kan vara allt från att vart man hittar billiga våtservetter till senast, en tidningskorg från Zara(vet inte om det är såå mycket namedropping över det?) Jordnära tycker jag nog man kan vara även om man råkar vara intresserad av snygg design?!

Nåväl, en liten förklaring för er som stör er på det, men jag kommer inte förändra det!

Dagen har varit lika skön som vanligt i vårt paradis!


Alessio dyker som en fisk med sina simglasögon!


Wiie vad skönt!
TAGGAR
34 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/flip-flop/