Annons
AnnonsAnnons

Soldag vid poolen!


Idag har vi bara legat vid poolen och slappat, faktum är att så ser dagarna ofta ut här och det är helt underbart! Så skönt att slippa stressa och inte leva efter klockan alls, utan bara ta allt som det kommer. Det tycker jag är riktig semester!


Alla killarna i poolen...


Bikini från French Connection, Solhatt Zara, Solbriller Marc Jacobs.

Efter några timmar i solen gick vi över till en kollega som oxå är här på semester. Hans  son Klas fyllde 14 år, vi hade köpte ett par småpaket och blev bjudna på tårta, kakor, glass och jordgubbar. Mumma! Jordgubbarna är så söta och goda och som jag har längtat efter dem. Angelo är så glad för att klas och hans syster är här, han är som ett plåster på dem, speciellt Klas eftersom det är väldigt roligt med tonårskillar som dessutom gillar att spela playstation 3 och Wii med honom!


Födelsedagsbarnet Klas som blir 14 år idag!! Hipp, hipp hurra för dig på din stora dag! Kan säga att min sångröst på "Ja må han leva.." inte va mycket att hänga i granen.....:)


Klas och hans storasyster Ida till vänster. Alessio är alltid först vid bordet när det är fikadax!

Vi är torsk på vatten, hela området är utan och vi vet inte vad det beror på…bara at Aqua som sköter det hela har sagt att det ska funka om 2 timmar. Hmm…kan betyda allt från 4 timmar – 2dagar?! Här är det alltid lite manana. Nåväl, det finns inget att göra utan det kommer när det kommer!

Ha en skön onsdagskväll!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/finbesok/