Annons
AnnonsAnnons

Smurfarna invaderar- Premiärdax!


Blå mattan var utrullad och det var Smurfdax. Först var det Brunch på Sheraton där det fanns hamburgare och korv för alla barn, och sedan ursöta cupcakes/muffins som var blåa dagen till ära. Johan Petre´ som är festfixare hade styrt upp dagen väldigt bra och ”Smurfan och Gammalesmurfen” stod och hälsade oss välkomna vid entren. Barnen var så lyckliga. Syrran jobbade och kunde inte följa med så hennes man Jeppe och deras två lintottar Wilson och Viggo förljde med mig och mina pojkar. Jag måste säga att filmen var toppen!!!! De älskade den och vi vuxna oxå, grymt rolig, sorglig och underhållande. Alessio var så med  i matchen så han skrek av förtjusning flera gånger.

Dax att åka...oj vad jag var lik min mamma på den här bilden?

Smurfbilar.. vid entre´n.

Jag och Smurfan!!Klänning från Malina, skor Prada, väska Gucci.

Jag, Gammelsmurfen och Johan.

Härligt Smurfgäng!!

Smurfmuffins!!!

Redo och laddad!

Så här såg det ut när jag tittade på Smurfarna som liten, då var det inte animerat….

Så här ser den officiella trailern ut..

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/on-the-road-again/