Annons
Annons



Annons

Signering Mitt Livs Gemål!


Igår var Magnus o jag som jag tidigare berättat uppe tidigt och gjorde Nyhetsmorgon på Tv4, sen bar det av till Farsta Centrum och sedan vidare till Kista Gallerian. På bägge ställena framförde vi våra schlagerhits och Magnus sin nya singel medan jag gjorde en Monica Z låt från mitt album I din röst. Samtidigt signerade vi såklart  gjorde ”Mitt livs Gemål”. I Farsta hade vi en enorm tur med vädret, det spöregnade på vägen dit och det var gigantiska droppar, fast när vi körde vårt gig var det uppehåll och solen tittade till o med fram.  Alessio var med mig och vi åkte till hans favoritaffär Claes Ohlsson efteråt, han har en böjelse för hänglås och nycklar…så det införskaffade vi! Sen var dagen räddad för honom.

IMG_3743

Klänningen kommer ifrån BOSS, skinnjacka från H&M.

IMG_3745


IMG_3753


IMG_3766

Jag hade även med mig mitt Monica Z album ”I din röst” som jag signerade efter gigget.

Här kan du köpa singeln digitalt:

itunes-icon

Och här kan ni beställa den fysiska!

cdon


TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTE



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/for-alla-er-som-inte-var-uppe-med-tuppen/