Annons
AnnonsAnnons

Sade i Globen!


Jag kollade såklart in killarnas fotbollsmatch och njöt i solen…vilket underbart väder! Helt makalöst skönt, vill inte alls höra talas om att det ska bli kallt i helgen. Nej, det här vädret får gärna stanna för alltid! Efter fotbollen var det dags för mig att gå på konsert i Globen….

Åh herre min tid, vilken underbar konsert! Vilken kväll! Micke Bindefeld ringde o frågade om jag ville följa med honom på Sade i Globen och jag blev såklart överlycklig. Vem vill inte se Sade?

Vi träffades upp på East och åt en fantastisk middag, friterad bläckfisk,  Tiradito( hälleflundracarpaccio) Moderns Sushi m m . Det var längesedan jag var på East, men vad bortskämd man blir där, extremt fräscha råvaror och så vällagat!

Fotbollsmorsa!

Färgglada kläder ifrån Zara och skor ifrån Marc Jacobs..som senare byttes till High heals inför kvällens konsert..

Snart dax för killarna att sätta igång med sin träning.

På väg till East där jag ska träffa upp Micke och käka middag. Halsband från Dyrber/Kern.

Hon fick  ++++ i Aftonbladet och 4 getingar i Expressen och det gissade vi faktiskt på igår, för det var makalöst bra. Så snygga scenlösningar och ljusteknikern gjorde ett makalöst bra jobb med alla effekter. Projiserade filmer på tunna tygskynken som ramade in scenbilden som en kub. Ibland filmsekvenser från N. Y ibland på en springande Sade på en sommaräng, variationsrikt och en fröjd för ögat. Konserten varade i två timmar och jag fick höra en massa favoriter som; Soldier of love, Cherish the day, By your side, No ordinary love, Still in love with you och Smooth Operator m fl. Sade är sparsmakad i sina rörelse och när hon väl förmedlar en gest blir det med stor dramatik som om livet stod på spel och det är just det som är så häftigt med henne, hon känns magisk.

Sade har inte varit i Sverige sedan på 80 talet, jag tror det var -84 (lite osäker, det var i alla fall långt innan jag var stor nog att få gå på en konsert i Globen) Fansen har väntat som galningar och jag är såå tacksam för att jag fick se henne igår. Hon ligger med på min 10 i topp lista över bästa konsertupplevelser. Där ligger även George Michael ( som förövrigt hade det bästa soundet jag någonsin upplevt i en konsertarena, det lät som en studioinspelning),  Madonna, Celine Dion, Beyonce ….m fl.

Musik på den här nivån är underbart, jag log hela vägen hem igår och somnade med ett leende på läpparna, vaknade med ett leende och dagen idag känns bara….. helt underbar!

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/syskonkarlek/