Annons
AnnonsAnnons

Så tragiskt!


Igår var Whitney Houston på plats i Globen i Stockholm, det var 10-11 år sedan hon var här senast. Då satt jag i publiken, igår valde jag att stanna hemma. Jag pallar inte se det..jag tycker det är så tragiskt så jag vill gråta! Denna fantastiskt begåvade människa som sjöng på ett sätt som ingen annan gjorde. Med en scennärvaro, energi, pricksäkerhet och med ett kontrollerat läck i rösten som var magiskt! Jag avgudade henne!! Det fanns få sådana röster i världen. Nu är det skrämmande att höra…varför Whitney?

Hon är inte i kondition att stå på scenen, rösten bär henne inte, den spricker okontrollerat och hon slänger i väg tonerna kors och tvärs och de landar sällan där de bör. Kan inte någon hjälpa henne innan det är försent? Det hörs tydligt att hon kämpar men inte orkar hålla tonen uppe, den låter helt förstörd. Visst, det glimmar till ibland och trots att hon är risig i rösten så hörs det att hon KAN och har en röstteknik som få har, men rösten klarar inte av att förmedla det hon vill göra med den. Vilken fruktansvärd känsla det måste vara för henne. Att vilja men det funkar inte, för att rösten svarar henne helt enkelt inte.

Jag hoppas bara innerligt att hon gör det här av egen fri vilja, för passionen till musiken. Då är allt förlåtet. Vi vet att hon haft några extremt tuffa år bakom sig och hon står trots allt på benen efter allt som hänt, det ska hon ha en stor eloge för. Fast, om hon egentligen inte vill det här…då är det rent av skrämmande.TAGGAR
17 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/vinn-ett-signerat-ex-av-mitt-livs-gemal/