Annons
AnnonsAnnons

Roadtrip med Dea!


Igår hämtade Dea mig med sin bil Kari och tog mig med på en liten runda..så roligt atatt komma utanför stan och se någonting annat än det som alla turister ser, förra gången jag var här så hyrde vi tex inte bil vilket gör att man blir lite låst. Normalt brukar jag alltid göra det annars, jag älskar att få upptäcka mina egna favoritställen när jag är i nya länder eller städer. Jag har cruisat runt både i Vegas och Australien och älskar det! Idag har Dea tagit med mig på deras favoritställe där de tar massage..och det behövdes för mig. Kuddarna är så höga på hotellrummet så jag har fått mer el mindre nackspärr. Vi har varit utanför stan på ett ställe som heter Townsquere, verkligen trevligt och mysigt, som en uppbyggd liten ministad där hon och alla hennes kollegor brukar hänga. Igår sprang vi på dansare som var med i Celines förra show och Blue Man- killarna i ”Blue Man Grupe” umgås de flitigt med.

I Townsquere låg en liten indisk skönhetssalong där de utför en speciel teknink som kallas ”Threading”, man gör en ögla med en tråd och sedan saxar den och på det sätter klipper hårstårn. Tex på överläppen eller på andra ställen i ansiktet. Dea visade mig hur det gick till…såg INTE skönt ut…

Nåväl här kommer några bilder, det kommer mera….

Dea tog med mig till Townsquere som ligger lite utanför citykärnan, där hittade vi bla lite rolig shopping!

Jag älskar Mac! Butikerna här är galet stora och det är kaosmycket folk i dem..hittade en kul present..

Dea visade mig den här tekniken ...

Här är så sköönt! 25 ° på kvällen, ljummen luft och en vacker himmel.

Dea beställde in en carpaccio!

Vi hade en riktigt trevlig kväll, med underbar mat på Brico!

Min laxsallad, behöver jag säga att den var hur god som helst 😉

Sen åkte vi till ett ställe dit Dea o hennes kompisar ofta besöker, liite skön massage på kvällen skadar inte på Reflexology!

Vi tog en repa förbi strippen på kvällen och jag kunde inte låta bli att plåta Eifeltornet… 😉

Eifeltornet...by night in Vegas!

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/se-upp/