Annons
AnnonsAnnons

RIX FM!


Imorse så var jag och gästade Rix Morgonzoo! Deras scoop för dagen var att Pernilla (som jag var hemma hos igår och käkade middag, gott och supermysigt!) hade sms:at och berättat att jag hade knäckt en nagel! Katastof va? Slog av den när jag tränade på gymmet igår kväll, gggrrr! Vi fick i alla fall en trevlig stund och synd bara att tiden alltid går så fort, känns alltid som man inte hinner få ur sig något vettigt innan det är dags att runda av!

Solen skiner i Stockholm och min poolkille har varit hemma och plockat bort vinterplåtarna och gjort den sommarfräsch. Har dock inte satt igång den än, det lär väl dröja någon mån innan man kastar av sig kläderna och känner sig sugen på ett dopp. Skönt ändå, det går å rätt håll.. snart är det sommar även i Sverige!

Rix2

Hanna Hedlund satt på Sofias stol idag som stand-in och hon är världens mysigaste tjej! Vilket kap Martin gjorde när han fångade henne!

Rix1

Jag, Ola och Hanna!

Världens bästa Najet på NH Nails hjälpte mig idag och satte en tip där jag hade knäckt min nagel...Tack fina du! Sexysea heter färgen och känns som en perfekt semesterfärg:)TAGGAR
28 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/gymgrossisten/