Annons
AnnonsAnnons

Rep i Norrköping – Svenska Stjärnor


Idag vaknade jag halv 7 när kl ringde och mina två prinsar som alltid kommer in till mig varje natt satte sig upp med ett ryck. -Idag fyller du år mamma!! Mmmm… ett år äldre. Både sprang i väg och in kommer två stolta tuppar med paket i händerna och sjunger Ja må du leva, Ja må du leva Jaaaaa må du leeeeva  ut i hundrade år!! Jag fick nästan en tår i ögat, såå gulligt!

För ett par dagar sedan körde vi upp till Mörby centrum och barnflickan Malin som var med fick gå en runda med killarna i butikerna så de själva fick välja ut några presenter till mig. Under tiden passade jag på att handla mat. Jag tycker det är så viktigt att de får lära sig att traditioner  är något roligt,mysigt som man värnar om och att de får lära sig att uppskatta glädjen med att Ge. Inte alltid bara få en massa själva.

De fick välja vad de ville ge själva och de har ju sådan koll…Angelo köpte raggsockar som han vet att jag älskar och som jag hade klagat över att jag inte hittar. Innetofflor med en massa gosigt ludd nu till de kalla höstkvällarna, Alessio köpte bakformar och en kökshandduk med bakverk på. De vet minsan precis vad deras mamma gillar. Doftljus och lite annat smått och gott! De hade fått slå in alla presenterna själva med hjälp av Malin och de var så glada för att få överaska mig.

Minns förra året när jag inte hade hunnit lösa det så här, då var Angelo så orolig innan.- Vad ska vi köpa till dig och vi kan ju inte göra det själva….Lille plutten. Försökte säga att de skulle rita en teckning till mig för att det visst gjorde mig precis lika glad. Vilket verkligen är sant för då får de anstränga sig lite själva. Det gjorde de då, även om de tyckte det kändes lite konstigt. Angelo ville helst ge mig ett par skor, för det vet han ju att jag gillar och blir glad för:)

I slutet av förra veckan köpte jag själv en ny handväska som de fick ge mig, de fick slå in den oxå och det var en reservplan OM vi inte hade löst det med egna presenter.

Kl 8 satte jag mig i bilen och åkte till Norrköping efter att jag hade lämnat barnen på skolan och förskolan. Vi har repat hela dagen och det har varit toppenkul!


Mina skruttungar som har slagit in sina presenter till mig.


Rosa tjejiga presenter.
IMG_6817


IMG_6827


Norrköpings Symfoniorkester.


En tom Louise De Geer hall medan vi repar...


Tre Stjärnor som konserten heter repar för fullt inför morgondagen.


Mycket texter att sätta, det var ett år sedan jag gjorde en hel del av låtarna och det känns...


Nya väskan hängde såklart med idag.


Lunchen bestod av en laxsallad och caffe latte från Waynes Coffe.

Lägger upp lite mer bilder på vad jag fick av min av fina vänner i morgon, behöver sova några timmar nu. SOV GOTT!TAGGAR
35 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/100-ar-av-facklig-kamp/