Annons
AnnonsAnnons

Radiosväng på morgonkvisten!


Imorse va jag uppe med tuppen och cruisade runt på några olika radiostationer och pratade träning i samband med att ”Kan jag -Kan du” släpptes idag. Det var tidigt men det gick ganska bra bara jag hade kommit upp.

Adam mobbade mig lite för att jag inte hade hembakat med mig…har skämt bort dem med det de senaste gångerna, fast jag GLÖMDE det faktiskt den här gången, lite synd! Nu trodde de definitivt att jag INTE äter något som är gott bara för att jag har börjat träna, fast så är ju inte fallet för mig i alla fall… det är ju hela poängen med att träna, då kan jag ju unna mig det där lilla extra ibland, fniss.


Morgonkaffe!


Så här ser studion ut:) Jag och Anders under sändningen.


Vilken bild va?!Ser ju helt klart ut som om jag är rädd för Adam, men så är inte fallet...


Hela morgongänget samlat! Nästa station...


Snygg inredning på Vinyl!


De flesta ville plåta mina skor? Förstår inte varför, fniss..lite annorlunda kanske, men jag älskar mina PRADA.


Rockklassiker..

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/tavling-kan-jag-kan-du/