Annons
AnnonsAnnons

Puh! Äntligen på benen igen..


I lördags small det bara till…kräksjukan! Tvi, vad vidrigt det är! Jag kräktes 7 ggr under kvällen och var helt sänkt, jag kunde inte ens behålla vatten utan fick ta vätskersättning ( sån´t jag normalt bara ger barnen) men kände mig så uttorkad så jag visste knappt vad jag skulle ta vägen. Hopplöst när man inte kan dricka för det bara kommer upp…det värkte enormt i magen och jag kände mig febrig. Puh! Idag har jag legat på soffan mer el mindre hela dagen, det har i alla fall inte gått i många knop. Barnen var ute i trädgården och plockade blommor till mig idag. Söta!! Det har varit enormt skönt väder här idag ..solen har stått högt på himlen och det har varit underbart. Jag tog filten runt mig och satte mig på altanen en lite stund och njöt av den friska luften. Så typiskt att man blir dålig när jag helst av allt vill plocka fram min räfsa och ut och kratta löv och snygga till i trädgården.

Första dagen som jag verkligen kände att våren är här, barnen har plockat blommor i trädgården till mig.

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/lidkoping/