Annons
AnnonsAnnons

Presenter!


När jag kom till kontoret i morse så hade jag fått ett par presenter skickat till mig! Blir så klart alltid lika glad:) Ett ifrån Passionata(underklädesmärke9 och ett ifrån en hemlig beundrare….

IMG_0631

Den här dök upp på kontoret från någon som inte ville namnge sig, men jag blev i alla fall väldigt glad! En såå rolig bok! Toys for Girls!! Allt lyxigt som alla tjejer drömmor om finns att hitta här, helt underbar att bläddra i…en del kanske lite onödiga men så underbart ögongodis!!

IMG_0635

En kikare med Swarowski stenar? Kanske kan vara bra att ha?

IMG_0632

Vad sägas om att bära trosor, bh och klädd av 7500 utsökt diamantslipade kristaller, i huvudsak från Swarowski och väger 805 gram. Den tog 250 timmar att skapa och var och en av kristallerna har sytts på för hand.

IMG_0636

Gofbag från Louis Vouitton.

IMG_0641

Varför inte en liten enkelt svart diamantring? Puh! 312, 24 karat!!!!!

IMG_0638

Det här är för roligt!  Body Box ett helt klart revolutionerande sätt att tvätta sina kläder på. Denna automatiska tvättmaskin sorterar kläder efter tygsort och samlar, separerar, tvättar och stryker kläderna enligt de data som lagrats på tvättlappen!!!!! Visst låter det för bra för att vara sant?? Tyvärr står det ingen prislapp, men vill nog inte veta…

IMG_0645

Paket ifrån Passionata!

1 2

TAGGAR
20 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/barnkalashockey/