Annons
AnnonsAnnons

Premiär av Förkväll!


Ikväll var det premiär av Förkväll på TV4 och jag var gäst. Mode och skönhet var dagens tema. Hovfrisören Johan klippte och färgade Johanna som hade gått ner 40 kilo och ville ha en ny look. Det var mycket premiärnerver i luften som alltid när det är första gången ett program drar igång. Hur tyckte ni programledarna skötte sig? Vem gillar ni bäst?


DSC00131

I sminket på förkväll..jag fixade till mig själv hemma och kom färdig, Toppen kommer ifrån Zara.

DSC00135 copy

Världens gulligaste Micke Bindefeld och lilla jag!! Han var oxå gäst i dagens program.

DSC00136

Jag o allas Henke! Han är med på typ alla inspelningar…världens bästa studioman!

DSC00145

Kjolen kommer ifrån Zara,  strumpebyxor Lindex och skor Christian Louboutin.

TAGGAR
30 kommentarer | Translate
OM CHARLOTTEARKIVAnnons
Annons

Laddar http://charlotteperrelli.chic.se/pa-jakt-efter-taget/